Aanhouding woninginbraak Almere Buiten Samaostraat

Nieuws 1.015 Comments

woninginbraak almere buitenDe politie heeft op 16 januari een drietal mannen gearresteerd die verdacht zijn van een woninginbraak een dag daarvoor.

Op 15 januari werd een verdachte situatie gemeld aan de Mahoniestraat, waarbij de mannen een televisie droegen. Deze televisie was afkomstig uit een rode auto. Na controle van de mannen, respectievelijk 19, 23 en 24 jaar oud, kon er geen strafbaar feit worden vastgesteld.

Melding woninginbraak Almer Buiten

De dag daarop echter kregen de agenten melding van een inbraak aan de Samoastraat waarbij een gloednieuwe televisie was ontvreemd. Op het moment van de inbraak was de bewoner enkele dagen van huis. De inbraak had dus plaatsgevonden tussen 13 en 16 januari. Enkele getuigen melden dat er een rode auto ten tijde van de inbraak bij de woning was gesignaleerd.

Arrestatie

Het duurde niet lang of de agenten legden de link tussen de woninginbraak in Almere en de confrontatie de dag ervoor met de drie mannen. Hierna zijn de mannen aangehouden voor verhoor. De zaak wordt nu verder onderzocht op aantoonbaar strafbare feiten.

Author

Bewonersgroep

Bewonersplatform van de Eilandenbuurt in Almere.

Back to Top